O nama

Iza čega stojimo?

Usmjereni smo na odnose u okviru obitelji. Članovi medijacijskog tima iz iskustva znaju da svaka velika promjena koja nastaje u okviru jedne obitelji (npr. razvod, podjela imovine, smrt, podjela ostavinske imovine…) stvara nelagodu, neizvjesnost i stres. Uvjereni smo da to ne mora nužno biti tako, već da svatko ima pravo na sretan i ispunjen život. Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan medijacijski angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da spomenute situacije prožive sa pozitivnim emocijama. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoć i nakon značajnih životnih promjena nastavljaju voditi uspješne & kvalitetne živote.

Kako radimo?

Postupak medijacije provodimo na način da članove obitelji posjednemo za isti stol i da se započne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoć medijatora, koji im sa svojim stručnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

Što radimo?

Vodimo stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoć medijatora traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem postizanja kvalitetnih rješenja za nastavak uspješnog života svih članova obitelji.

Iskustvo je pokazalo, da rješavanje problema i nesuglasicu kroz medijaciju nije znak slabosti, već jedne pametne odluke:

Medijacija nije znak slabosti, već pametna odluka.”

Ili kako se to može ukratko sažeti::

“Koštat će manje, trajat će kraće, a Vama će se više sviđati.”